Mümin Kimdir (Peygamberimizin Dilinden Müminin Özellikleri)

Mümin Kimdir (Peygamberimizin Dilinden Müminin Özellikleri)

Bu eser, mümin olmanın derin anlamlarını ve İslam’ın ideal insanını şekillendiren öğretileri gün yüzüne çıkarıyor. Peygamber Efendimiz’in (sallallâhu aleyhi ve sellem) hadislerinden yola çıkarak, müminlerin sahip olması gereken özellikler, hayatın her alanında nasıl rehberlik edeceğiyle birlikte bu kitapta derinlemesine incelenmiştir.

Bu kitap, okuyucusunu mümin olmanın sırlarına, ahlaki güzelliklere ve manevi olgunluğa götüren bir yolculuğa davet ediyor. Müminin hayatının her alanında rehberlik edecek bu eser, Kenzu’l-Ummâl gibi klasik kaynaklardan derlenen hadislerle zenginleştirilmiş ve peygamberimizin örnek hayatı üzerine inşa edilmiştir.

Kitap, üç bölümden oluşuyor. İlk bölümde, müminlerin temel vasıflarını ele alan hadisler, ikinci bölümde bu vasıfları farklı açılardan işleyen hadisler, üçüncü bölümde ise Peygamber Efendimiz’in yaşamından kesitlerle temsilin en iyi örneği sunuluyor. Sözlerin en güzeli olan dua ile biten bu eserde, İslam’ın temel değerleri ve müminin karakteri adım adım işlenmiştir.

“Mümin olmanın ne demek olduğunu ve bu yolda nasıl ilerleyeceğinizi anlamak için bu kitabı mutlaka okumalısınız.”

Bu eser, mümin olmanın inceliklerini öğrenmek ve İslam ahlakını derinlemesine anlamak isteyen herkes için vazgeçilmez bir kaynak. Efendimiz’in nurlu beyanlarına bu kitap aracılığıyla daha da yaklaşacaksınız.

Paylas :

Ek bilgi

Baskı Tarihi

Eylül 2024

ISBN

9781682367452

Sayfa

170

Satın al

E Kitap:

Apple Books Google Books